Printul Harry a lansat o carte controversata, disponibila si in limba romana

Noua carte a Printului Harry nu mai reprezinta un secret pentru nimeni. Au fost difuzate in spatiul public idelile principale ale acestei carti, iar acestea nu sunt deloc flatante pentru Familia Regala a Marii Britanii.

Harry explica de ce a fugit in America, impreuna cu sotia sa, Meghan Markle si baietelul lor, Archie. Acesta nu a mai suportat sa isi vada familia pusa sub presiunea presei de scandal din Regat. Mai mult, Harry sustine in carte ca familia sa ar fi "invitat" presa de scandal sa scrie lucruri exagerate despre mezinul Casei Regale, pentru ca Palatul sa castige astfel protectie din partea presei. 

Nu este sigur ce isi doreste mai mult Harry cu aceasta carte: sa castige mai multi bani, sau sa puna intr-o lumina proasta fosta sa familie. 

Efectul asupra publicului din Marea Britanie a fost insa invers fata de cel asteptat de Harry. Britanicii ii cunosc mai bine escapadele si aventurile lui Harry, asa ca foarte multa lume este de parere ca mezinul face aceste dezvaluiri doar din cauza ca isi doreste sa se imbogateasca de pe urma incasarilor cartii.

Mai multe detalii pot fi gasite pe printul-harry.ro