Cum imi voi ilumina casa in aceasta iarna, de sarbatori, cu corpuri de iluminat LED

De fiecare data cand se apropie sarbatorile de iarna, primul meu gand este sa aleg decoratiunile care sa imi faca iarna mai frumoasa. Totusi, inainte de decoratiuni, ador sa planific modul in care voi ilumina casa pentru sarbatori. Anul acesta voi alege corpurile de iluminat cu LED si iti voi explica de ce.

Iluminarea casei pentru sarbatori, la interior

Cand vine vorba de iluminatul interior, imi plac nuantele de lumina calda, care imi ofera liniste si imi amintesc de serile de iarna cand statea in fata focului, la caldura. De aceea, intotdeauna am ales corpurile de iluminat cu lumina calda pe tot parcursul iernii. Avand in vedere problemele de la nivel mondial din acest an, cu criza energetica devenind din ce in ce mai puternica, am ales ca anul acesta sa fac economie la energie. De aceea, voi alege corpurile de iluminat cu LED , care imi ofera aceleasi caracteristici precum iluminatul clasic, dar cu un consum de curent electric foarte redus. Desi aceste corpuri de iluminat sunt mai scumpe ca investitie initiala, pe termen lung banii se vor recupera. Am incredere ca voi face cea mai buna alegere alegand corpurile de iluminat cu LED pentru atmosfera din interiorul casei, de anul acesta.

Iluminarea casei, la exterior, cu becuri LED

Daca la interior am hotarat in principiu ce am de cumparat, la exterior este mai complicat si recunosc ca acolo nici nu imi face la fel de multa placere sa ma ocup de aceste aspecte. In mod normal, pentru iluminatul exterior, as alege aproximativ aceleasi nuante de culoare, insa as putea incerca si un joc de lumini specific sarbatorilor de iarna. De exemplu, as incerca tonuri calde de galben, amestecate cu LED-uri rosii, care ne trimit cu gandul la Mos Craciun.

Asa cum am spus ca voi proceda la iluminatul interior, la exterior voi alege tot corpuri de iluminat cu led, cum ar fi becurile economice cu LED , care vor asigura atmosfera pe care mi-o doresc, dar consumand foarte putina energie electrica. Sper ca LED-urile sa reziste bine in frigul de la iarna, dar am discutat cu experti care m-au asigurat ca nu am de ce sa imi fac griji.

Unde poti gasi si tu cele mai bune oferte la luminile LED?

Locul de unde imi place mereu sa aleg corpuri de iluminat LED este site-ul magicled.ro , unde pot gasi cea mai mare selectie de oferte pentru LED-uri din toate magazinele online din Romania. Cu cat criza economica isi face simtita prezenta tot mai mult, cu atat ne vom dori sa beneficiem de cele mai bune oferte la toate cumparaturile pe care le facem. De aceea, magicLED te va ajuta sa salvezi bani atunci cant de hotarasti sa iti dotezi casa cu corpuri de iluminat cu LED.